sâmbătă, mai 29, 2010

Am gasit carnetelul acela in sfarsit

Cand zic ca sunt uituca... Noroc ca am gasit un carnetelul unde am mai notat ce au mai zis pustii mei.


Sound of ...Monkeys

Casiana si David se uitau la filmul Sunetul muzicii. Apare scena in care maicutele incep sa cante despre Maria. Casiana tipa entuziasmata: "Uite au venit maimutele, canta maimutele". David (asa cum are obiceiul mai nou) o ingana imediat: "Ihi... canta mamutele. mami, uite, canta mamutele"

Search for missing parts :D

De la o vreme, David isi tot examina un manuta si mormaia ceva uitandu-se pe podea. Nu prea intelegeam eu ce vrea sa spuna. La un moment dat isi ia inima in dinti si imi arata degetelul (ca si cum mi-ar fi facut favoarea vietii lui): "Au, unghia mea..." Se pare ca si-a taiat-o prea tare, cu un foarfec pe care eu i-l dau sa decupeze. Eu ii spun: "Ai taiat-o?". David: " Da... acum o caut pe jos; vreau sa o pun la loc"

Se pare ca si David e...gravid, nu numai Casi!

Copiii se joaca pe pat; ca in cele 70% din cazuri joaca degenereaza in bataie. Casi il loveste pe David in burta. David se opreste din viermuiala lor si ii zice foarte serios:" Auu, Casiana!! ai dat in bebe!"

La vecina de langa noi se auzea un zgomot puternic facut de o masina care taia metal. Eu nu am dat importanta prea mare faptului. Dar David la un moment dat comenteaza: ""mami, e zgomot". Casi, zdup zdup, vine si ea si spune cu un ton plin de importanta: "Da, mami, zgomotul vorbeste!"


David a primit cadou de la tati un mic trenulet Thomas. Dupa ce s-a jucat o vreme cu el si l-a invartit pe toate partile a inceput sa vorbeasca cu Casi despre el. Casiana il intreaba: "Cum il cheama pe locomotiva Thomas?" David: "il cheama Thomas Busita. Da, Thomas Busita". Casiana: "Nuuuu, il cheama Traian!" (Acu de unde o scos asta...nu stiu. Ma gandeam ca stie ca in engleza se zice train si poate de acolo i-a venit ei sa zica Traian. Cine stie :) )

Asta nu e perla dar vreau sa scriu ca intr-o dupaamiaza cand m-am dus cu David sa o luam pe Casiana de la gradinita, ea a fost asa de incantata ca am venit cu el ca l-a luat efectiv de mana, a intrat in clasa si a inceput sa ii faca cunostinta cu toti copiii care erau acolo. Nu stiu de unde stia ea sa faca asta. Si zicea cam asa: "el e fratiorul meu! il cheama David. Ai si tu un fratior?"

miercuri, mai 26, 2010

Perle de mai 2010

S-au mai adunat cateva perlute de la copilasi. Imi este asa de ciuda ca uneori ei spun ceva, zic ca o sa imi aduc aminte, dar in urmatoarele 3 minute uit complet!!! Noroc ca mi-am mai notat cateva pe hartiute:)

Din ciclul: volanul nu se cumpara se primeste:

Casiana il intreaba pe Sorin: Tati, dar tu de ce nu ai volan? Si arata locul gol din fata scaunului din fata dreapta. Sorin zice: ei...nu am. Casiana: Lasa ca o sa iti dea Dumnezeu unul!

Din ciclul toata lumea e azi gravida
Casiana imi ia telefonul HTC si incearca sa joace un joc: Teeter. Dar pentru ca era in masina si se misca nu avea nici o sansa. Cu o voce resemnata dar care se vroia si inteleapta in acelasi timp zice: Aaaaa. hm....nu pot sa joc jocul, sunt prea mai mare. Mai sta putin si zice: Nu pot sa joc jocul ca sunt gravida!

joi, aprilie 08, 2010

perle recente - Martie -aprilie 2010

Casiana de dimineata. Ii dau laptele, gusta putin si zice: “ E dulce de albine, da?” :?)

Casiana dupa ce s-a uitat la Tom & Jerry: "Mami, ce are Jerry in burta?" Eu zic: "Matze, ce sa aiba?!" Apoi adaug:"dar si eu am matze". Casiana: - "Nuuuuu, tu ai un bebe". Eu: - "da, am si bebe dar am si matze". Casiana concluzioneaza: "Aaaa! Bebele se joaca cu matzele!"

Casiana catre David in timp ce eu il incaltam: "Nu pune ghetele ca sunt murdare!". David, disperat sa se incalte cu ghetele deoarece a facut o obsesie si nu mai vrea alta incaltaminte: "A plecat murdaria de pe ghete!" :)

luni, noiembrie 02, 2009

sa vad ce imi mai aduc aminte..

Sambata la amiaza, eu ma pregateam cu David sa dorm de amiaza. Casiana a decretat: "Hmmm... eu dorm dincolo" (Dincolo - va dati seama e un taram aparte si nu oricine are acces. e ceva super mega important sa dormi...dincolo). Apoi ca sa se dea si mai rotunda intra la noi in camera si zice:
" - Domnisoara mamiiii,
- domnisoara Daaaavid,

hm..ce faceti acolo? Inchideti ochii! ochii inchisi. Nu m-ati auzit?"

hahaaha. asta e de la gradinita, of course.

vineri, octombrie 09, 2009

Trebuie sa scriu asta!

Astazi am adus-o pe Casi mai repede de la gradinita. Si ca sa nu il trezim pe David, am intrat in camera unde este firma si lucram pe laptop sa ii pun un desen animat. IAar ea imi zice: Cauta tu desenele, ca esti fetitza mare!

Acum cand scriu nu mi se pare asa de haios...Oricum asta e expresia noastra: Casi fa cutare lucru ca deja esti fetitza mare!

miercuri, septembrie 30, 2009

latest pictures

marți, septembrie 29, 2009

Ultimele perle ale copiilor

Casiana:
Mami, cine ti-a desenat supararea? (si imi arata fruntea cu degetul);
- Mami, ce a facut balena?
- L-a inghitit pe Pinocchio
- Si ce a facut Pionchio?
- A facut un foc, a iesit fum si balena a deschis gura si Pinoccio si taticul lui au iesit!
- De unde a iesit?
- Din balena!!
- De ce a iesit?
- Ca sa scape din burta balenei.
- Si ce a facut?
- Ahh… (incepem cercul!)


David:
Doamne –doamne a inviat! Sorin zice ca a repetat de vreo 15 ori!.
- Tenu’ pleaca!
- Vica: Unde pleaca trenul?
- A gala!
Pinocchio Saga continua: Am fost la teatru si au fost foarte impresionati. David a tremurat in permanenta si uneori se uita pe furis!)

a inghitit. pionco.balenaaaaa. Nu ca Pinoccio a inghitit-o pe balena, ci asa inverseaza el cuvintele.

Casiana:
- Soarele de ochelari (vroia sa spuna ochelarii de soare ...evident)
- Se trezeste si ma imbratiseaza: mamica esti frumoasa. Eu ii raspund: mmmm...lasa-ma, sunt adormita... Casi trage concluzia: esti Frumoasa Adormita!

blogger templates | Make Money Online