miercuri, februarie 18, 2009

Dumnezeu sa o ierte!

acum 10 min a murit bunica...
iar eu aseara am visat-o atat de frumos cu fata luminata si parul alb si vorbea vesela dunand niste spice pe camp impreuna cu bunicul.
Dumnezeu sa o ierte!

ce mai face casiana

casiana e mult mai bine acum si eu banuiesc motivul.

Se intelege mai bine la gradi cu educatoarele si de curand au fost in vizita mai multe persoane la noi si ea s-a mai dezghetat.

Facem lectii aproape in fiecare zi si desi la inceput vroia sa faca ce vrea ea, i-am explicat ca la lectie ea trebuie sa asculte cu atentie pe mamica sau pe dna educatoare ca altfel nu e lectie e joc. Acum a inceput sa isi dea drumul si am observat imbunatatiri si la lucrarile de la gradinita unde ea doar colora. Acum stie sa incercuiasca sau sa uneasca cu linii diferite desene.
pup.

ce mai zice david

David a inceput sa vorbeasca! zice: Cauu. asta e calu. Zice corect Ana, mami, tati, Vica si baie care e cuvantul lui preferat. In loc sa zica David zice babi. Iar lui casiana ii zice Cachi! hihi.

Ii place mult de aspirator, de fierul de calcat, de surubelnita electrica, de iPaQ, de laptop, de butoanele de la calculator si de volanul de la masina.

Ii place sa manance si apoi sa scuipe pe jos. Tine foarte bine paharul in mana si se supara daca il ajuti. La fel, se supara daca il hranesti tu. Prefera sa manance singur si o face foarte bine. Ii place laptele batut, ar bea incontinuu si pe urma isi admira in oglinda mustata lui alba. Se spala singur pe manute si apoi isi freaca cu indarjire falcutele ca deh asa a vazut la mama.

Aseara ma scobeam in dinti cu capatul de la banda care prinde pampers-ul (ups. stiu ca nu e frumos, dar era un pampers curat!). Dupa vreo jum de ora, a luat si el un ampers si a inceput sa se scobeasca dupa modelul mamei sale.

aa. si imi place cum zice Hatz! adica hatz te-am prins.
cand ii spunem: da-mi un pupic, face niste buzite tuguiate ca eu si Vica nu mai putem de placere sa il pupam.

Cand ajung acasa chiuie si bate din palme, apoi imi imbratiseaza un picior apoi cere sa il iau in brate si ma pupa cu buzele tuguiate. uau.

Cand mergem in parc e disperat sa se uite la baietii mai mari care bat mingea. e jocul lui preferat in afara de masinutele electrice.

va pup,.

blogger templates | Make Money Online