miercuri, noiembrie 28, 2007

nu a iesit cum credeam....

am ajuns acasa, chitita sa fac experimente pe copilul meu! Dupa ce i-am imbratisat, m-am odihnit putin am inceput sa gatesc pentru ca nu mai era mancare. I-am pus pe amandoi in scaunul inalt din bucatarie. Se cam inghesuiau ei, si dupa ce le-am dat tot felul de jucarii, si i-am lasat sa se joace, i-am aratat Casianei cum fac eu pilaful de orez...Asa de amabila eram eu cu geniala mea fetita, incat ce a crezut 'mneaei: aaa mama imi face toate poftele! Si a inceput sa se intreaca si sa se batzaie de am ajuns sa tip la ea! Esec total. Deoarece m-a simtit ca am dat gres, a pulsat si in continuare: mama da-ma jos, mama inapoi, mama vreu biscuiti, mama, nu mai stiu ce. Mai bine o lasam sa se joace, prea multa atentie strica, vad prea bine.
Ce mi-a placut: Se juca cu niste biscuiti si la un moment dat David a sterpelit unul si il molfaia. Casiana care stie ca 'bebe nu are voie decat lapte si papica de la mami', a inceput sa strige: 'nu voie Dabid, nu voie Dabid'.
Seara la baitza. Casiana incepe baia, isi pune ea jucarii, ulcele, si cream-shower-ele lui taica-su. Apar eu cu bebe in brate infofolit intr-un mega prosop, pufos si alb. Casi incepe sa strige: atentie vine bebe, vine bebe, la o parte la o parte' si incepe sa arunce afara din cadita toate lucrusoarele, si ea se da maila o parte. Eu, mandra nevoie mare, il bag pe David in apa, crezand ca voi beneficia de spatiu pana la sfarsit. Da de unde! Cand Casiana l-a vazut pe David Intins pe spate: 'Si io, Si io!' si a inceput sa viermuiasca de numa numa! Saracul David facuse niste ochi! Dar ce sa vezi, in excesul ei de zel Casi aluneca sub apa de tot, si in loc sa se ridice imediat s-a rasucit cu capul in jos, asa ca a trecut o secunda pana sa iasa, uda leoarca. Eu eram satisfacuta total: nu a mai trebuit sa o pedepsesc - si-a facut-o singura. Nici macar nu a plans ca stia ea ce stia..

sa vedeti si un filmulet:

blogger templates | Make Money Online