sâmbătă, mai 29, 2010

Am gasit carnetelul acela in sfarsit

Cand zic ca sunt uituca... Noroc ca am gasit un carnetelul unde am mai notat ce au mai zis pustii mei.


Sound of ...Monkeys

Casiana si David se uitau la filmul Sunetul muzicii. Apare scena in care maicutele incep sa cante despre Maria. Casiana tipa entuziasmata: "Uite au venit maimutele, canta maimutele". David (asa cum are obiceiul mai nou) o ingana imediat: "Ihi... canta mamutele. mami, uite, canta mamutele"

Search for missing parts :D

De la o vreme, David isi tot examina un manuta si mormaia ceva uitandu-se pe podea. Nu prea intelegeam eu ce vrea sa spuna. La un moment dat isi ia inima in dinti si imi arata degetelul (ca si cum mi-ar fi facut favoarea vietii lui): "Au, unghia mea..." Se pare ca si-a taiat-o prea tare, cu un foarfec pe care eu i-l dau sa decupeze. Eu ii spun: "Ai taiat-o?". David: " Da... acum o caut pe jos; vreau sa o pun la loc"

Se pare ca si David e...gravid, nu numai Casi!

Copiii se joaca pe pat; ca in cele 70% din cazuri joaca degenereaza in bataie. Casi il loveste pe David in burta. David se opreste din viermuiala lor si ii zice foarte serios:" Auu, Casiana!! ai dat in bebe!"

La vecina de langa noi se auzea un zgomot puternic facut de o masina care taia metal. Eu nu am dat importanta prea mare faptului. Dar David la un moment dat comenteaza: ""mami, e zgomot". Casi, zdup zdup, vine si ea si spune cu un ton plin de importanta: "Da, mami, zgomotul vorbeste!"


David a primit cadou de la tati un mic trenulet Thomas. Dupa ce s-a jucat o vreme cu el si l-a invartit pe toate partile a inceput sa vorbeasca cu Casi despre el. Casiana il intreaba: "Cum il cheama pe locomotiva Thomas?" David: "il cheama Thomas Busita. Da, Thomas Busita". Casiana: "Nuuuu, il cheama Traian!" (Acu de unde o scos asta...nu stiu. Ma gandeam ca stie ca in engleza se zice train si poate de acolo i-a venit ei sa zica Traian. Cine stie :) )

Asta nu e perla dar vreau sa scriu ca intr-o dupaamiaza cand m-am dus cu David sa o luam pe Casiana de la gradinita, ea a fost asa de incantata ca am venit cu el ca l-a luat efectiv de mana, a intrat in clasa si a inceput sa ii faca cunostinta cu toti copiii care erau acolo. Nu stiu de unde stia ea sa faca asta. Si zicea cam asa: "el e fratiorul meu! il cheama David. Ai si tu un fratior?"

2 comments:

Anonim spunea...

NERISSA ASTEAPTA FOTO DE BEBE#3

Anonim spunea...

HAHAHHAHA sound of monkeys...nerissa

blogger templates | Make Money Online