marți, iulie 14, 2009

Nerissa came back to Romania - but just for Holidays

as usual I'll just put some pictures. I'm so UNhappy that my co. doesn't allow anymore to use the facebook (good job boys, keep going, just don't let me without my yahoooo) to make a simple album.

Nerissa is my 16 years niece, living in Accra and studying hard for that her dream to go to Stanford become true. She's a nice girl with lots of friends and very talented. She had a couple of paint exhibitions in Bucharest when she was a child. She kept drawing and painting and she intends to have another exposition in the future. Unfortunately Nerissa doesn’t have a site (as yet) to promote her pictures.


















10 ani de la terminarea liceului

well, Iulian mi-a reamintit ca as putea posta fotografiile de la intalnirea noastra de acum 3 saptamani. Am apucat sa promit, asa ca, of, ce sa fac, le public aici :) nu mai am cand sa le pun pe photobucket.





























































acum dragilor, dati-mi si mie pozele voastre!!!!!! astept ceva vesti fie pe mail fie printr-un link.

luni, iulie 13, 2009

poze de la Ana si un mesaj absolut delicios

pe care am sa il redau aici:

Gata, cam astea ar fi. Am uitat sa-ti povestesc cat de sociabila a fost fiica-ta la humor cu copiii lui violeta: s-a imprietenit in special cu todi si la final le-a facut pa si a spus ca mai vine pe la ei. Oricum e programat pe duminica sa vina ei la noi ca e sf. ilie si mergem sa ne dam in iuj, ca la humor noi cand am fost sa ne dam in iuj sambata asta a plouat si nu am reusit deloc - a fost si frig si am intrat repede in casa. Deci... Casi a fost profesoara de tipat pt. todi si flavia in special... fugeau prin casa pe la tanti lenuta si casi in frunte tipa, si restul trupei dupa dansa, inclusiv david. La final casi avea o acadea si le-a dat la toti sa guste din acadeaua ei de buna voie, apoi le-a facut pa. A fost o dulcica. Sa vedem cum va decurge intalnirea de duminica. imi pare rau ca nu am reusit sa fac si acolo poze. Oricum, melanie e o parizianca adevarata . Tu cand ajungi in zona?
PUp si de la mine si sper sa-ti faca o zi senina pozele poznasilor tai.
Ana







sâmbătă, iulie 11, 2009

azi scriem in romaneste o reteta...

...pe care am auzit-o de la Mirela, colega de serviciu cu care am mancat intr-o zi in cafeteria noastra de la et. 11.

Se dezoseaza pulpele de pui si se desfac. Eu am sarit peste aceasta etapa cumparand carnea deja transata astfel.

Pe bucata de carne se presara rozmarin (eu nu am gasit la magazin decat macinat, dar a fost ok).



Se aseaza o felie de sunca si se pune o frunza de salvie in mijloc. Din nou eu am gasit doar salvie uscata - dar am mers mai departe.



Se ruleaza carnea si se leaga. Acum, partea super haioasa este ca fiind prima data cand am facut reteta aceasta, si fiind "si mai prima data" cand am legat eu un rulou de pui, pai am folosit de-a ata de ziceai ca scapa puiul undeva :D. Pe urma mi-am dat seama ca era suficienta o cantitate mult mai mica sau niste scobitori.



se prajeste in tigaie. eu am pus si ulei si unt si au avut o culoare foarte frumoasa. le-am mai pus si capacul sa se inanbuse putin si la un moment am mai turnat si apa, ca... asa am simtit eu ca deja s-ar fi prajit cam tare.



Iata rezultatul:




Sunt foarte bune desi muncesti cam mult sa scapi de ata :):0

M-am gandit sa fac si un sos de ciuperci, asa ca am fiert o supa crema instant in mai putina apa decat scria pe plic, am adaugat smantana si unt - din ochi bineinteles. Gustul lasa de dorit caci se simte ca e "din plic". Dar in "no time" am avut pranzul gata.




Pofta buna!

miercuri, iulie 08, 2009

back in business with some pictures with kiddos

so, long time no see. that's the job!
so have a look at the latest pictures of C&D
hope ur gonna like them!


Casi is our new star in the house


And she is, of course, loving her dad soo much


and her brother, too


David has to say some words about soccer :D


sweet kisses with mommy


curiosity of life


just look at their two most different expressions


with me at cacica

blogger templates | Make Money Online