luni, ianuarie 26, 2009

chips...for me


I just read some articles on new bio metrical chips which would be implemented in Romania starting this month. on the other hand, yes it's frightening that everyone will know where you are located, what disease you have, etc. it’s kind of fun: pls read this joke (a clear translation from English)

Clientul - Alo, bunã ziua, doresc sã comand douã pizze.
Telefonista - Multumim cã ati sunat la Pizza Hut. Puteti sã-mi dati numãrul dvs. de identitate (NIDN - national ID number), domnule ?
Clientul - Numãrul meu de identitate nationalã. Da, un moment. 6102049998-45-54610.
Telefonista - Multumesc, dle X. Vãd cã locuiti la 1742 Meadowland Drive si aveti tel. 494-2366. Telefonul dvs. de la serviciu la Lincoln Insurance este 745-2302 iar numãrul de celular este 266-2566. Adresa de e-mail este xson123@home.net. Corect?
Clientul - Mmda.. Da' de unde aveti toate informatiile mele?
Telefonista - Suntem legati, ca orice companie, de HSS.
Clientul - HSS, ce drãcovenie mai este si asta?
Telefonista - Suntem legati electronic de Homeland Security System, domnule.
Clientul - (oftînd) Asta e . vreau sã comand douã pizza, Specialul All-Meat.
Telefonista - Nu cred cã este o idee prea bunã, domnule.
Clientul - Cum adicã? Este vreo problemã cu pizza cu carne?
Telefonista - Domnule, analizele dvs. medicale aratã cã aveti tensiunea arterialã crescutã si un cholesterol destul de mare. Conform dosarului medicul si compania de asigurãri nu vã permite alegerea pizzei cu carne.
Clientul - Ceee ? Si atunci ce-mi recomanzi?
Telefonista - Ati putea încerca Pizza cu Soia care are procentul de grãsimi foarte scãzut. Ar trebui sã vã placã.
Clientul - Ce te face sã crezi cã o sã-mi placã?
Telefonista - Ei bine, vãd aici pe monitor cã sãptãmâna trecutã ati fost la bibliotecã si ati citit o carte de Retete Culinare cu Soia.
Clientul - Bine, bine. Dã-mi atunci douã pizza mãrime pentru familie.
Telefonista - Da, mãrimea este potrivitã pt. dvs., sotie si cei patru copii, iar ceea ce rãmâne puteti sã dati celor doi câini. Totalul dvs.este $49.99.
Clientul - (strigînd în casã) Nevastã, adu-mi te rog credit cardul!
Telefonista - Îmi pare rãu domnule dar trebuie sã plãtiti cash. Credit cardul dvs. este blocat pentru depãsirea limitei.
Clientul - Dau o fugã la o masinã ATM si voi scoate niste bani înainte sã ajungã pizza la mine la usã.
Telefonista - Îmi pare rãu domnule dar nici asta nu va fi posibil. Vãd aici cã nu aveti nici un ban în contul dvs.
Clientul - Da . bine, n-are nimic. Trimite pizzele si gãsesc eu niste bani în casã pânã ajunge. În cât timp îmi vine pizza?
Telefonista - Suntem putin în întârziere, as zice cam 45 de minute. Dacã vã grãbiti, puteti veni dvs pânã aici sã ridicati personal comanda, dupã ce faceti rost de bani. Pe de altã parte este putin mai jenant sã cãrati pizza pe motocicletã.
Clientul - Da de unde stii cã merg cu motocicleta?
Telefonista - Pãi scrie aici la informatii despre vehicol. Ati avut o masinã care vi-a fost luatã de compania de împrumut pentru cã nu ati plãtit la timp. Alãturi scrie cã Harley-ul dvs este cu plata la zi si în plus i-ati umplut asearã rezervorul cu benzinã.
Clientul - Fuck...!!!
Telefonista - V-as sfãtui sã fiti atent cu vocabularul ca sã nu o pãtiti din nou. Vãd cã ati fost arestat pentru cã ati înjurat un politist apoi judecãtorul, cu care v-ati certat, v-a dat 90 zile de puscãrie. Vãd cã de-abia v-ati întors în societate de câteva zile si asta este prima pizza pe care o comandati.
Clientul - (fãrã cuvinte)
Telefonista - Mai doriti altceva, domnule?
Clientul - Da, am un cupon pentru o sticlã de 2 litri de Cola, gratis.
Telefonista - Îmi pare rãu dar trebuie sã cititi mai bine. Pe cupon si în reclama noastrã scrie cã persoanele care suferã de diabet nu se calificã pentru oferta noastrã gratuitã. Noua Constitutie nu ne permite. Multumim cã ati sunat la Pizza Hut.

blogger templates | Make Money Online